Sherlock 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?


Her bölümü tam anlamıyla bir film tadında olan bir dizi: Sherlock. yeni sezon onayı aldı ancak 3. sezon'un ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Kanal daha önce Sherlock 'a öncelik vermek amacıyla Doctor Who gibi bir yapımın süresini bir hayli uzatmıştı.

Dizinin çekimlerine 2013'ün ilk haftalarında başlanacak. Yeni sezon'un kaç bölümden oluşacağı henüz bilinmiyor ancak 3 bölümden fazla olursa kötüde olmaz.

Steven Moffat bu diziye önem veriyor. Malum Sherlock Holmes gibi bir İngiltere efsanesi var. Dolayısıyla diğer yapımlardan biraz daha önce gelmesi doğal.

Kadro konusunda hala bir açıklama yok ancak tabii ki başroller kesin. Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman ikilisi mükemmel uyum sağladılar ve Sherlock dizisinin geleceğini oluşturuyorlar.
Bakalım yeni sezon neler getirecek. Gelişmeler oldukça buradan yazarız. Bu arada izlemek isteyenler için birde yeni sezondan bir şeyler verelim (doğru olmama ihtimali var)



author
Yeni Sezonlar:
4 Eylül 2012 tarihinde Ahmet Boydaş tarafından kurulan Yeni Sezonlar blogu yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon tarihleri ile dizi dedikoduları hakkında bilgiler vermektedir.

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Takip Ettiğiniz Diziler Hangileri?

Son 7 Gün

Sponsor Reklam

© Copyright 2012 Yeni Sezonlar
İcerikler İzinsiz Olarak Kopyalanamaz Alıntı Yapılamaz