Yeni Dizi: Plebs

Antik ortamın modern komedisi: Plebs.


Aslında dizi pekte yeni sayılmaz 26 Mart tarihinde yayınlanmaya başladı ancak ülkemizde yeni yeni izlenir hale geliyor. Dizimag tarafından ilk 2 bölümün çevirisi yapıldı ve 21.000 izlenmeye sadece 3 günde ulaştı.

Dizimag'in dizi açıklaması:

Roma her zaman imparatorların ve senatörlerin, komutanların ve gladyatörlerin yuvası olarak görülmüştür. Peki ya diğer küçük insanlar? Şehre yeni gelmiş, ofis işlerinde sıkışmış, kız arkadaş bulamayan o adamlar kim? Dizide şehrin kenar mahallerinde yaşayan üç umutsuz genç adamın; Marcus, Stylax ve davranış problemi olan tembel köleleri Grumio ile acımasız patronları Flavia’nın sevgili bulma, kariyerlerinde yükselme ve büyük şehre –ki o büyük şehir Eski Roma- uyum sağlama hikayeleri anlatılıyor.

Mini dizi şeklinde yayınlanan Plebs için 2. sezon onayı çoktan geldi bile. Dizi ülkemizde tutar mı bilmem ama orjinal fikri ve akıcı yapısı ile beni kendine çekti dorusu.

Yeni absürt komedimize başarılar diliyoruz. İşte oyuncu kadrosu:
Süre :20 dakika
Plebs Oyuncuları


*İsimlerin üzerlerine tıklayarak Dizimag sayfalarına ulaşabilirsiniz.
author
Yeni Sezonlar:
4 Eylül 2012 tarihinde Ahmet Boydaş tarafından kurulan Yeni Sezonlar blogu yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon tarihleri ile dizi dedikoduları hakkında bilgiler vermektedir.

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Takip Ettiğiniz Diziler Hangileri?

Son 7 Gün

Sponsor Reklam

© Copyright 2012 Yeni Sezonlar
İcerikler İzinsiz Olarak Kopyalanamaz Alıntı Yapılamaz