Vikingler Dizi Oldu : Vikings

  Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa, 8. yüzyıl ile 11. yüzyıl arasında yaşanan Viking Devri'ne götürecek. Dizinin hikayesi ise gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor. Gerçek bir tarihsel figür olan, dönemin en büyük ve en popüler Viking kahramanlarından biri olarak nitelenen, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin başına adeta bela olan Ragnar Lothbrok'un maceraları ve yaşadıkları ekranlara yansıyacak. Savaşlardaki başarılar, dönemin önemli isimleri ve bırakılan bazı sanat eserleri gibi konuları anlatan saga adı verilen kahramanlık destanlarında sıkça ismi geçen ve savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnar Lothbrok'un Viking kabilelerinin liderliğine doğru yükseliş sürecine odaklanılacak.

Macera, Dram ve Tarih türündeki dizinin oyuncu kadrosu gayet göz doldurucu. Deney filminde gördüğümüz "Travis Fimmel" oyuncular arasında. Bunun yanı sıra Katheryn Winnick ve Jessalyn Gilsig gibi başarılı isimlerde kadroda. (Yine maç anlatıyor gibi hissettim kendimi :D )

45 dakikalık bu Amerikan - İskandinav ortak yapımı dizide bizleri neler bekliyor:
İşte sorunun cevabı için bir kaç fotoğraf ve video.
Vikings : photo Travis FimmelVikings : photo Katheryn WinnickVikings : photo Katheryn Winnick




İlk sezonu 9 bölüm olarak planlanan dizi ses getirirse Spartaküs gibi uzun soluklu bir yapıma dönüşecek gibi geliyor.

İyi seyirler olsun...
author
Yeni Sezonlar:
4 Eylül 2012 tarihinde Ahmet Boydaş tarafından kurulan Yeni Sezonlar blogu yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon tarihleri ile dizi dedikoduları hakkında bilgiler vermektedir.

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Takip Ettiğiniz Diziler Hangileri?

Son 7 Gün

Sponsor Reklam

© Copyright 2012 Yeni Sezonlar
İcerikler İzinsiz Olarak Kopyalanamaz Alıntı Yapılamaz