Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Ne Zaman Başlıyor ?

Yıllardır bıkmadan, sıkılmadan aralıksız takip ettiğimiz bir dizi: Kurtlar Vadisi. Geçen yıl finalinde Memati karakteri ölmüştü ve bu sezonda aramızda olmayacak. Gürkan Uygun (Memati Baş) artık yeni projelerde olmak istediğini açıkladı ve beklenildiğinin aksine yeni sezonda onu Kurtlar Vadisinde göremeyeceğiz. Memati'nin yerini doldurmak için senaristler neler yapar bilinmez ama dizide bir boşluk olacağı kesin. Artık sona yaklaşıyoruz gibi.

Bildiğiniz gibi TNT kapandı. Aynı frekans üzerinde tv2 yayın yapıyor ancak Kurtlar Vadisi Pusu tv2'de yer almayacak. Bir süre öncesine kadar Beyaz TV dedikoduları vardı ama her şeyin aksine Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon da ATV 'de izleyicisiyle buluşacak. Net tarih belli değil ancak elimizde yeni sezon tarihi olarak 20 ya da 27 Eylül var. Bu arada yeni sezon için ATV bir tanıtım filmi yayınladı. İşte o film:


author
Yeni Sezonlar:
4 Eylül 2012 tarihinde Ahmet Boydaş tarafından kurulan Yeni Sezonlar blogu yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon tarihleri ile dizi dedikoduları hakkında bilgiler vermektedir.

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Takip Ettiğiniz Diziler Hangileri?

Son 7 Gün

Sponsor Reklam

© Copyright 2012 Yeni Sezonlar
İcerikler İzinsiz Olarak Kopyalanamaz Alıntı Yapılamaz