Harem İlk Sezon Başlıyor

The Harem ya da Harem (Hala bir netlik kazanmış değil dizinin ismi ancak sanırım The olmayacak yani Harem olacak) Gani Müjde'nin kaleminden çıkan bir başka dizi projesi. Gırgır, Laklak ve Limon gibi bir çok kurumla çalışmış olan bir isimden bahsediyoruz. Belki de bilmiyorsunuz ama Pis Yedili ve Yahşi Cazibe gibi yapımlara mürekkep değdirmiş biri Gani Müjde. Bu kadar uzun anlatıyorum çünkü kendisi sanırım 52 yaşında ama 100 yıl daha dizi yazsa hepsini sıkılmadan izlerim. İzleyin derim. Kaygısızlar ve Yarım Elma gibi dönemin ses getiren dizileri de Gani Müjde imzalı.

Peki nedir bu Harem dizisi? Dizinin Fox TV'de yayınlanacağı kesinleşti. Biraz içerik olarak bilgi verip tarihlere (muhtemel) geçmek istiyorum. Absürt komedi. tarzında bir dizi olacak ki Gani Müjde gibi biri bizi bu tarzda hiç şaşırtmıyor. Dizinin konusunu Gani Müjde'den alalım:
“Bir Mezopotamya öyküsü aslında ‘The Harem’. Basurlular döneminde geçiyor hikaye.
Kahpe Bizans tadında absürt bir komedi dizisi olacak. Dizideki ‘Valide Sultan’ın yüzünü göremeyecek izleyiciler. Yüzü mozaiklenecek. Çünkü ‘Padişah’ öyle emretti. ‘Padişah’, çirkin diye haremdeki herkesten bu yöntemle gizliyor yüzünü. Çok gırgır bir dizi olacak.”
 
Dizinin yayın tarihi ise Eylül-Ekim. Bakalım bu yeni komedi nasıl olacak.
author
Yeni Sezonlar:
4 Eylül 2012 tarihinde Ahmet Boydaş tarafından kurulan Yeni Sezonlar blogu yerli ve yabancı dizilerin yeni sezon tarihleri ile dizi dedikoduları hakkında bilgiler vermektedir.

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Takip Ettiğiniz Diziler Hangileri?

Son 7 Gün

Sponsor Reklam

© Copyright 2012 Yeni Sezonlar
İcerikler İzinsiz Olarak Kopyalanamaz Alıntı Yapılamaz